روزانه 700 میلیون نفر در جهان گرسنه هستند. با این حال ما یک سوم مواد غذایی را دور می ریزیم و این یعنی ما منابع طبیعی محدود خود را بیجهت هدر میدهیم. تولید مواد غذایی تأثیر زیادی بر محیط زیست دارد در واقع، در حال حاضر نحوه تولید و مصرف مواد غذایی توسط ما بزرگترین تهدید برای سیاره ماست. از مزرعه تا سفره، غذا در هر مرحله از بین میرود یا هدر میرود. اتلاف غذا در مزرعه و از طریق زنجیرههای تأمین، به دلیل روشهای کشاورزی غیربهینه، ذخیرهسازی ضعیف و شیوههای توزیع یا خرید غیرمنعطف رخ میدهد.گاهی اوقات چیزی به سادگی یک کیسه است که به اندازه کافی محکم نیست تا محتویاتش را نگه دارد، و غذایی مانند برنج از پارگیهای کوچک بیرون میریزد. ما همچنین مقادیر زیادی پسماند غذایی را چه در مغازهها و چه در رستورانها وخانه ها تولید میکنیم. در کشورهای در حال توسعه، بخش بیشتری از مواد غذایی مصرف نشده از بین میرود، در حالی که در کشورهای توسعه یافته، پسماند مشکل بزرگی است.