• امروز : دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 14 July - 2025
0

فناوری‌نانو بدون کاتالیست، راهگشای تولید هیدروژن پاک در آسیا

  • کد خبر : 3476
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۹:۰۵
فناوری‌نانو بدون کاتالیست، راهگشای تولید هیدروژن پاک در آسیا

دو شرکت از بریتانیا و آسیا برای توسعه گرافن و تولید هیدروژن پاک با یکدیگر وارد همکاری شدند. این همکاری با یک فناوری پیشرفته، متان را به گرافن و سوخت پاک تبدیل می‌کند. اگر این روش با انرژی تجدیدپذیر تغذیه شود، حتی می‌تواند به کاهش آلودگی‌ کمک کند. به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا […]

دو شرکت از بریتانیا و آسیا برای توسعه گرافن و تولید هیدروژن پاک با یکدیگر وارد همکاری شدند. این همکاری با یک فناوری پیشرفته، متان را به گرافن و سوخت پاک تبدیل می‌کند. اگر این روش با انرژی تجدیدپذیر تغذیه شود، حتی می‌تواند به کاهش آلودگی‌ کمک کند.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از شرکت بریتانیایی لویدان (Levidian) با شرکت تحقیق‌وتوسعه‌ای پلنارتک (planarTECH) وارد همکاری راهبردی شد تا زمینه‌ساز شتاب‌گیری پذیرش گرافن و توسعه تولید هیدروژن پاک در کشورهای آسیایی باشد. قرار است فناوری انحصاری لویدان موسوم به LOOP در رویداد نانوکره ۲۰۲۵ معرفی شود.

هدف از این مشارکت، تسریع در پذیرش گرافن و توسعه کاربردهای آن در بازار در حال رشد آسیا عنوان شده است.

تیم پلنارتک در حال حاضر دارای زیرساخت‌های تولیدی فعال و شبکه‌ای گسترده از مشتریان و شرکای علمی در سطح منطقه است. این شرکت قرار است فناوری انحصاری لویدان با نام LOOP را به بازار آسیا معرفی کند. نخستین گام رسمی این معرفی در سمینار «مواد دوبعدی» از مجموعه رویدادهای Nano Korea ۲۰۲۵ خواهد بود که در شهر ایلسان، کره جنوبی برگزار می‌شود.

فناوری LOOP که توسط لیویدین توسعه یافته، سیستمی برای کربن‌زدایی است که با استفاده از پلاسمای سرد در دمای پایین و فشار کم، بدون نیاز به کاتالیست، گاز متان را به دو محصول ارزشمند گرافن و هیدروژن پاک تجزیه می‌کند. چنانچه این فناوری با انرژی‌های تجدیدپذیر تغذیه شود و از بیوگاز بهره ببرد، قابلیت آن را دارد که به‌عنوان یک فرآیند خنثی از نظر کربنی یا حتی کربن منفی عمل کند.

هیدروژن تولیدشده از این مسیر می‌تواند در صنایع گوناگون مانند حمل‌ونقل پاک، نیروگاه‌ها و ذخیره‌سازی انرژی مورد استفاده قرار گیرد، در حالی‌که گرافن تولیدی نیز به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین مواد قرن حاضر، در صنایع مختلفی از جمله الکترونیک، انرژی، پزشکی و نانوفناوری کاربرد دارد.

 

 

 

ایرنا

لینک کوتاه : https://prunus.ir/?p=3476

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.